Mirjam de Pagter

Mirjam de Pagter

Level I eCoach

Coach

Utrecht

Address
Pracht Praat
Oude Fabriekstraat 7
3812NR Amersfoort
NL
Email
mirjam@prachtpraa...
Phone
+31624594423
Website
www.prachtpraat.nl

Mirjam’s profile

Experience

Ik ben Mirjam; procesbegeleider, (e-)coach, teamcoach en verhalenverteller. Ik schrijf al sinds ik een pen kan vasthouden. Om mijn verhaal kwijt te kunnen, helderheid te krijgen over mijn gedachten, of te reflecteren op wat er is gebeurd. De stap naar schrijvend coachen voelde voor mij dan ook heel natuurlijk. De kracht van het verhaal, reflecteren op wat er is geschreven en van daaruit betekenisvolle stappen maken. Ik geef individuele coaching en heb daarnaast ruime ervaringen in het begeleiden van grote en kleine groepen en teams.

Working area

Business, Career, Leadership/ Executive, Organisation, Performance, Personal/Life, and Team

Specializations

Business Coaching, Career coaching, Change, Change Processes, Facilitation Skills, Group Coaching, Group development, Leadership coaching, Team Coaching, Team coaching, and Teambuilding

Introduction

Een verhelderend gesprek en van daaruit tot concrete oplossingen komen dat is waar Pracht Praat voor staat. Oplossingen waar je zelf, als team of als hele gemeenschap mee aan de slag kunt. Dat klinkt mooi, maar waar moet het dan over gaan vraag je je misschien af? Over dat wat er voor jou op dit moment het meest belangrijk is. Dit kunnen problemen zijn in je werk waar je tegenaan loopt. De vraag wat jouw drijfveren zijn in wat je doet, richting geven aan je persoonlijke ontwikkeling of herhalende patronen die je wilt doorbreken. Maar ook vraagstukken gericht op jullie bedrijf, team of gemeenschap. Ook kun je een coachingstraject aangrijpen om een pas op de plaats te maken en opnieuw de koers te bepalen. Wat was ook alweer de bedoeling van wat ik doe, of van wat ons team of bedrijf doet? En minstens zo belangrijk, hoe kunnen we of kan ik daar stappen in maken? Daar gaan we mee aan de slag.

Process

De individuele coachtrajecten kunnen volledig uit schrijfopdrachten bestaan, maar ook een combinatie van face to face gesprekken, online via video en schrijven behoort tot de mogelijkheden. Naast individuele coaching bied ik ook teamcoaching aan. Omdat de interactie tussen teamleden belangrijk is voor het traject zal dit altijd uit contactmomenten (al dan niet online) en schrijfopdrachten bestaan. Al ga ik graag de uitdaging aan om een geheel traject met een team schrijvend te doen!

Languages

Dutch

Experience Levels

Medior

Rates

50,- to 100,- Euro per hour and 100,- to 150,- Euro per hour

Work environment

Pluform