Inge Haye

Inge Haye

Level I eCoach

Address
Hof van Haye
Edisonstraat 122
2561BJ Den Haag
NL
Email
inge@hofvanhaye.nl
Phone
0655326526
Website
www.hofvanhaye.nl

Inge’s profile

Experience

Bij Hof vanHaye kun je terecht met vragen over je leven en over je loopbaan. Ik ga uit van jouw sterke punten en ik daag je uit om meer uit jezelf te halen. Daarbij ga ik diep waar het moet en met humor waar het kan. Mijn werkwijze is resultaatgericht. Volgens mij zijn de antwoorden waar naar je op zoek bent vaak onbewust al aanwezig. Ik help je graag om deze te vinden.

Working area

Career, Performance, and Personal/Life

Specializations

Assertiveness, Authenticity, Career coaching, Effective Communication, Flow, Meaningfulness, Stress, and Work-Life Balance

Introduction

Zou het niet fijn zijn om iemand te hebben om mee te praten. Iemand die onbevooroordeeld en met volle aandacht naar je luistert en je een spiegel voorhoudt. Iemand die niet met oplossingen komt, maar je helpt met het doorbreken van gedachtes en gewoontes. Iemand die ervoor zorgt dat je je doelen helder krijgt en die weet hoe je deze zelf kan bereiken. Zo iemand ben ik. Mijn naam is Inge Haye, coach in Den Haag en omstreken. Neem vrijblijvend contact op om kennis met me te maken. De koffie staat klaar!

Languages

Dutch

Rates

50,- to 100,- Euro per hour

Profiles Objectives Home Education Book Terms Log in
eCoach register an initiative of: UNLOQ | Stationsstraat 24-01 | 5038 ED Tilburg
copyright © 2022 - eCoach Register. All Rights Reserved.