Onno Knoth

Onno Knoth

Level II eCoach

Career professional, Coach, and HR-professional

Zuid-Holland

Address
YELLOWSOCKS coaching & advies
Boergoensevliet
3082KW Rotterdam
NL
Email
onno@yellowsocks.nl
Phone
+31613064246
Website
www.yellowsocks.nl

Onno’s profile

Experience

Met ruim 19 jaar ervaring in het HR-vakgebied ben ik met YELLOWSOCKS coaching & advies dé sparringpartner voor professionals die hun zelfsturend vermogen willen vergroten. Of dit nu voor je privé situatie is, werksituatie, als individu of bedrijf. De focus ligt op het verkrijgen en versterken van regie op leven en loopbaan. Zodat je je volledige potentieel ontdekt en benut. Door krachtige face-2-face coaching, e-coaching en loopbaanbegeleiding.

Working area

Career, Organisation, Performance, and Personal/Life

Specializations

Career, Competencies, Leadership, Management, Outplacement, Pers. development, and Work

Introduction

Mijn naam is Onno Knoth. Een pragmatische, mensgerichte en authentieke coach en HR professional. Door mijn eigenzinnige, pragmatische aanpak en humor weet ik inzicht te geven in eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Ik geniet ervan om met de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen bezig te zijn. Hen helpen hun kracht te vinden en hiernaar te handelen. Dat geeft het gevoel écht van waarde te zijn. Doen wat werkt is mijn motto. Als coach zet ik mijzelf in als belangrijkste instrument. Door er te zijn, te luisteren en bij de ander aan te sluiten, zet ik mensen in hun kracht. Hierdoor help ik de regie in handen te krijgen en te versterken.

Process

Wil je regie verkrijgen en versterken? Wil je doorgroeien? Loop je vast? Wil je als individu excelleren? Vanuit een verfrissende vraag-gestuurde en eclectische aanpak, zorg ik dat je in beweging komt. Ik geloof dat je als mens alles in huis hebt om zelfsturend te zijn. Ik help je op weg door context en obstakels inzichtelijk te maken. Vanuit je authentieke ik, leer ik je omgaan met de omgeving en hoe je hierin beweegt. Zo doe je wat werkt en kom je in je kracht te staan.

Languages

Dutch and English

Rates

50,- to 100,- Euro per hour and 100,- to 150,- Euro per hour

Work environment

Otherwise