Petra Overmars

Petra Overmars

Level I eCoach

Coach, Supervisor, Teacher, and Trainer

Zuid-Holland

Address
Hogeschool van Amsterdam
Wibautstraat 2-4
Amsterdam
Email
p.overmars@hva.nl
Phone
06 21 155 286
Website
https://www.linke...

Petra’s profile

Experience

Ik ben Petra Overmars, pedagoog, lerarenopleider en supervisor. Vanuit mijn achtergrond als pedagoog en lerarenopleider werk ik als docentcoach. Ruim tien jaar heb ik in verschillende onderwijsfuncties in het middelbaar beroepsonderwijs gewerkt. Vanuit de nascholing heb ik vele jaren pedagogisch-didactische cursussen en trainingen verzorgd voor onderwijsondersteuners en docenten in het vo, (v)mbo en hbo onderwijs. Ik heb veel verschillende lessen gezien en samen met docenten en praktijkinstructeurs gewerkt aan het versterken van het leren in de klas. Nog steeds ben ik werkzaam als docent en supervisor bij de tweedegraads lerarenopleiding in het hoger beroepsonderwijs. Werkwijze: Bij het coachen richt ik mij vooral op het vergroten van handelingsvaardigheden, in het dagelijks functioneren in het werk; in de interactie met leerlingen of collega’s.

Working area

Study

Introduction

Mijn expertise en passie voor leren zet ik in om groei en ontwikkeling van leraren in opleiding, startende en zittende docenten en instructeurs in het onderwijs te bevorderen. Het geeft mij plezier onderwijsprofessionals te begeleiden bij het creëren van een inspirerende leeromgeving.

Process

Mijn specialiteit is didactisch coachen. eCoaching afgewisseld met Skype en face-to-face gesprekken behoort tot de mogelijkheden. Coaching op de eigen werkplek; observatie door de coach met een feedback gesprek. Deze vorm van coaching kan helpen om je eigen valkuilen en patronen scherper te krijgen en tot nieuwe inzichten te komen. Wil je een aanbod op maat! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

Languages

Dutch

Rates

50,- to 100,- Euro per hour

Affiliations

LVSC (National Association for Supervision and Coaching)

Work environment

Pluform