Annelies Drost

Annelies Drost

Level I eCoach

National

Address
Utrecht
NL
Email
drostannelies@hot...
Phone
+31629414153

Annelies’s profile

Experience

De afgelopen 11 jaar heb ik me verdiept in (NOBCO/NOLOC geaccrediteerde) loopbaancoaching, levensloopcoaching, NLP, systemisch en energetisch werk, trauma sensitieve begeleiding en coachen met paarden. Mede door eigen ervaring, kreeg ik een diep besef dat alles met elkaar verbonden is. Ons hoofd, ons wijze lichaam en onze ziel, deel uitmakend van een groter geheel. Vanuit dit mensbeeld werk ik graag.

Working area

Career, Health, Mental Health, Performance, Personal/Life, and Study

Introduction

Ik heb als coach ervaring binnen een grote overheidsinstantie. Daarnaast coach en begeleid ik ook particulieren. Mijn ervaring en deskundigheid zit met name op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, balans tussen werk en privé, levensloop en stress-burn-out.

Process

Wie je ook bent, je neemt jezelf altijd mee. Jouw unieke persoonlijkheid, je familiegeschiedenis, je werkverleden, je eigenschappen, je schaduwkanten, verwondingen en je kracht. Het leven vraagt soms om los te laten en nieuwe paden te ontdekken. Ik ken angst en verdriet maar ook veiligheid en troost. Wil je samen met mij kijken wat jou belemmert en hoe jij de krachtigste versie van jezelf kunt worden? Ik verwacht dat ik er voor jou kan zijn. Vanuit het “niet weten” ontdekken we samen waar de energie zit. Ik bied je een plek waar je welkom bent en waar je je veilig mag voelen. Het vraagt moed om een stap te zetten en hulp te vragen. Coaching kan een intensief proces van bewustwording zijn. Ik werk graag positief en oplossingsgericht en geloof dat het antwoord er diep van binnen al is. Specifiek: Stress-Burn-out, rouwverwerking, zingevingsvragen, balans in innerlijke rust en de wereld om je heen, loopbaan en levensloop coaching, leren (her)kennen van de taal van je lichaam en innerlijke wijsheid, Inzicht in je familiesysteem en hoog sensitiviteit.

Languages

Dutch

Rates

50,- to 100,- Euro per hour and Total course price

Work environment

Pluform