Profiel van Elderen

Elderen
eCoach
Logo
Level II
rec2011069
Rita van Elderen
Coach, Counselor, Career professional
Career, Personal/Life
Financial services, Government, Freelancers
Assertiveness, Resignation, Pers. effectiveness, Pers. development, Reintegration, Stress, Work, Self esteem
Ik bied personal coaching & individuele training aan gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in werk en privé. Daarnaast doe ik ook loopbaanbegeleiding.
Voor meer zelfvertrouwen, (loopbaan)keuzes op basis van wat je echt wilt en een positieve kijk op het leven.
Mijn aanpak is gebaseerd op een positief mensbeeld. Ik versterk wat (in potentie) al aanwezig is. Ik ga samen met de cliënt op zoek naar kern-kwaliteiten en,-behoeften en werkbare oplossingen. Mijn aanpak is respectvol en oplossingsgericht. Ik volg het perspectief van de cliënt en ga op zoek naar wat de cliënt werkelijk wilt (veranderen). Dat is de basis om keuzes te maken en persoonlijke doelen te bereiken. Het is mijn kracht om mensen daarin te stimuleren en te begeleiden. Ik help mensen een nieuwe richting inslaan en ben ervaringsdeskundige op dat gebied.
Ik ben 49 jaar en heb 21 jaar relevante werkervaring in de financiële sector in diverse rollen. In '89 ben ik afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog.
In 2011 heb ik me gevestigd als zelfstandig coach. Ik ben erkend Master Coach (2-jarige post-HBO opleiding), gecertificeerd e-coach (eCoachPro) en gecertificeerd oplossing-gerichte coach (NOAM).
Dutch, English
50,- to 100,- Euro per hour, Discount for private
NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches), ST!R
CoachCampus
Elderen
CoachTo
Rogier van Otterloolaan 20
Maarssen
3604BH
Utrecht
Nederland
0631934454
...