Alexander Waringa

Alexander Waringa

Level III eCoach

Advisor, Coach, Psychologist, and Trainer

Alexander’s profile

Experience

Ik ben opgeleid als Arbeids- en Organisatie psycholoog en gebruik deze kennis in mijn coaching op het gebied van werkgerelateerd thema's. Als ervaren manager en e-coach begeleid ik professionals op het gebied van Coachend Leiderschap, loopbaanplanning en interpersoonlijke vaardigheden. Inmiddels heb ik honderden mensen begeleid bij het verbeteren van communicatie-vaardigheden, het ontwikkelen van team- en groepssensitiviteit en het vergroten van zelfvertrouwen.

Working area

Business, Career, Leadership/ Executive, and Performance

Specializations

Career, Change, Group development, Leadership, Management, Pers. development, Quality of life, Teambuilding, and Work

Introduction

Laat jij je weerhouden om een volgende stap te zetten die je uit je huidige situatie brengt? Wil je weten wat je precies weerhoud en wat je mogelijkheden zijn om hier door heen te breken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik breng samen met jou in kaart wat je huidige situatie is, verkennen je mogelijkheden (en wensen en dromen), stippel een route uit om deze te behalen en ondersteun je bij het werkelijk behalen van je doelen. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om het weer vlot trekken van een vastgelopen team, een volgende stap in je carrière, het starten van je eigen onderneming, het ontwikkelen van effectieve communicatie-vaardigheden, het vergroten van je zelfvertrouwen of daadkrachtig. Mijn coachingsactiviteiten zijn ondergebracht bij eCoachPro dat ik samen met Anne Ribbers in 2011 heb opgericht. Naast mijn coach werkzaamheden ben ik verbonden als gedragswetenschapper aan de Universiteit van Tilburg waar ik onderzoek doe naar de effectiviteit van (e-) coaching. Verder probeer ik als bestuurslid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches mijn steentje bij te dragen aan de verdere professionalisering van het coachvak.

Process

Ik werk op basis van korte, praktische en resultaatgerichte trajecten. Mijn coaching is er op gericht om werkelijke gedragsveranderingen te realiseren die leiden tot meer succes. Dus geen tijdelijke oplossingen. Daarbij maak ik graag gebruik van de oplossingsgerichte benadering waarbij we niet te lang stil staan bij vroeger maar vooruit kijken en samen aan de slag gaan om duurzame resultaten te boeken.

Languages

Dutch and English

Rates

100,- to 150,- Euro per hour, Discount for private, and Discount for non-profit

Affiliations

NIP (The Dutch Association of Psychologists), NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches), and NVP (Dutch Association for Personnel Management and Organizational Development)

Work environment

Pluform

Profiles Objectives Home Education Book Terms Log in
eCoach register an initiative of: UNLOQ | Stationsstraat 24-01 | 5038 ED Tilburg
copyright © 2023 - eCoach Register. All Rights Reserved.