Yvonne Beening

Yvonne Beening

Level I eCoach

HR-professional

Yvonne’s profile

Experience

Bij complexe situaties help ik met het ontwarren van de veranderingen en u heeft weer overzicht. Ik kijk naar wat wel bereikbaar en haalbaar is. Vooral gespecialiseerd in verzuimaanpak, re-integratie en loopbaanbegeleiding. Met name individuele coaching en teamcoaching tot maximaal zes personen.

Specializations

Career coaching, Career transition, Employability, Reintegration, and Work-Life Balance

Introduction

U ontmoet mij als een coach die luistert, meedenkt, doorvraagt en ontvangen informatie ordent. Tijdens de coaching is het doel dat u inzicht ontwikkelt in de richting die u wilt kiezen. Als we samen lachen en u mij als uw maatje gaat beschouwen is de tijd gekomen om afscheid te nemen, want u heeft uzelf herontdekt en weet wat u wilt. We ronden het traject samen af met een terugblik op uw leerproces.

Process

Diverse coachtechnieken zijn toepasbaar. Bij E-coaching ligt de focus op de analyse van de coachvraag. Van daaruit onderzoeken wat u zich voorstelt als mogelijke oplossingen. Vervolgens begeleid ik u naar succeservaringen van klein naar groot. Daarna acht u zichzelf sterk genoeg om zelf de draad weer op te pakken.

Languages

Dutch and English

Experience Levels

Medior

Rates

Rates on request

Work environment

Otherwise