Yvonne Beening

Yvonne Beening

Level I eCoach

HR-professional

Yvonne’s profile

Experience

Bij complexe situaties help ik met het ontwarren van de veranderingen en u heeft weer overzicht. Ik kijk naar wat wel bereikbaar en haalbaar is. Vooral gespecialiseerd in verzuimaanpak, re-integratie en loopbaanbegeleiding. Met name individuele coaching en teamcoaching tot maximaal zes personen.

Specializations

Career coaching, Career transition, Employability, Reintegration, and Work-Life Balance

Introduction

U ontmoet mij als een coach die luistert, meedenkt, doorvraagt en ontvangen informatie ordent. Tijdens de coaching is het doel dat u inzicht ontwikkelt in de richting die u wilt kiezen. Als we samen lachen en u mij als uw maatje gaat beschouwen is de tijd gekomen om afscheid te nemen, want u heeft uzelf herontdekt en weet wat u wilt. We ronden het traject samen af met een terugblik op uw leerproces.

Process

Diverse coachtechnieken zijn toepasbaar. Bij E-coaching ligt de focus op de analyse van de coachvraag. Van daaruit onderzoeken wat u zich voorstelt als mogelijke oplossingen. Vervolgens begeleid ik u naar succeservaringen van klein naar groot. Daarna acht u zichzelf sterk genoeg om zelf de draad weer op te pakken.

Languages

Dutch and English

Experience Levels

Medior

Rates

Rates on request

Work environment

Otherwise

Profiles Objectives Home Education Book Terms Log in
eCoach register an initiative of: UNLOQ | Stationsstraat 24-01 | 5038 ED Tilburg
copyright © 2022 - eCoach Register. All Rights Reserved.