Janneke Kelderman

Janneke Kelderman

Level I eCoach

Coach and Trainer

Address
Fris en Energiek
www.frisenenergiek.nl
Lieshout
Nederland
Email
jannekekelderman@...
Phone
06420418147
Website
www.frisenenergie...

Janneke’s profile

Experience

Mijn technieken bestaan o.a. uit Motivational Interviewing, Oplossingsgericht Werken, Lichaamswerk, Systemisch Werk en NLP. Ik heb mijn diensten mede ingezet bij grote bedrijven als ABN AMRO, Delta Lloyd, Mercedes-Benz, SVB, Marel, Catharina Ziekenhuis, Van Lanschot, Volkerrail en KLM Health Services.

Working area

Health and Personal/Life

Specializations

Burnout, Communication, Health, Quality of life, Pers. effectiveness, Stress, and Timemanagement

Introduction

Met mijn werk ondersteun ik mensen in de mogelijkheden die ze hebben om zich energieker te voelen. Mijn opleidingen en ervaringen als in-company fysiotherapeut, trainer, teammanager en coach maken mijn aanpak uniek en zeer specifiek. Mijn speerpunten zijn communicatie, energie, beweging, balans, vitaliteit, voeding en slaap.

Process

Na de intake van 1 uur stippelen we het ideale stappenplan voor jou persoonlijk uit, zodat je niet kunt wachten om te starten, maar vooral ook zodat je de gezette stappen vol blijft houden. Mijn trajecten zijn op maat gemaakt en duren tussen de 3 tot 6 maanden, waarbij we minimaal eens per week contact hebben. We belichten alle praktische zaken die van invloed zijn op jouw energie, maar ook jouw persoonlijkheid en gedrag welke jouw energieniveau beïnvloeden.

Languages

Dutch and English

Rates

50,- to 100,- Euro per hour

Work environment

Pluform